Over Maayke

Hoi, ik ben Maayke Romijn en sinds 2019 parttime aan het werk als fotografe. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeute maar niet meer werkzaam in dat vakgebied. Wel help ik een handje mee in de fysiotherapiepraktijk van mijn man in Duitsland. Wij wonen sinds eind 2022 in Zevenaar, samen met ons zoontje en onze twee honden en twee katten.  

Als klein meisje kwam ik al vroeg in aanraking met pony's en was al snel besmet met het paardenvirus. Ik ben begonnen met pony rijden toen ik 5 jaar oud was en ik ben sindsdien niet meer gestopt. 
Al 30 jaar lang geniet ik van alles wat met de paardensport te maken heeft. Als ruiter heb ik veel paarden zadelmak gemaakt en meerdere paarden opgeleid t/m het Z. Ik ben actief jurylid dressuur t/m M2 niveau. Ik heb ik mijn ORUN diploma om les te mogen geven en ben ik dagelijks op stal in Lathum te vinden bij mijn paard Masterclass.


Na de middelbare school ben ik de fotografie opleiding gaan doen in Den Bosch. Deze opleiding was veel te technisch en heb ik niet afgerond. Het fotograferen is altijd blijven kriebelen en uiteindelijk heb ik toch besloten de camera weer op te pakken. 

Ik fotografeer het liefst buiten met natuurlijk licht, neem veel verschillende shots en probeer graag nieuwe dingen uit. Mijn foto's zijn herkenbaar door de natuurlijke kleuren en middelmatig contrast.


Mijn doel is om foto's te maken waar je niet alleen vandaag maar de rest van je leven blij mee zult zijn!